Monika Beluči u 60. godini POČASTILA MUŠKARCE PRIZOROM SVOJIH GRUDI i bacila ih u TRANS: Najprovokativnije izdanje italijanske dive koje RUŠI INSTAGRAM

pre 4 nedelje 22373

Gde god da se pojavi - pleni. Šta god da uradi - svi komentarišu. Njenoj lepoti se dive decenijama, a ona je sve vreme nenametljivo prisutna i obožavana. Prva je asocijacija za najlepšu ženu na svetu, ali i prelepotice koja ima diskutabilan ukus za muškarce. Monika Beluči ponovo je izazvala planetarno oduševljenje novim fotografijama, ali jedan momenat poptuno je iznenadio ljude koji njen lik i delo prate pomno.

Nova naslovna strana i nove fotografije kojima se svet divi. Ipak, Monika Beluči nije razočarala mnogobrojne muške fanove kada je na jednoj od njih odlučila da zagolica maštu i pokaže malo više nego što bi većina očekivala od nje.

Naime, prelepa 60-godišnja glumica na jednoj od fotografija napravljenih za potrebe naslovnice i editorijala španskog izdanja magazina "ELLE" dozvolila je da njene grudi 'ukradu šou' - ali suptilno, senzualno i sa merom.

PROČITAJ CEO ČLANAK